't Centrum

Logo tcentrum

Privacybeleid

Wie zijn wij

‘t Centrum Heide BV, gevestigd aan Heidestatieplein 8 2920 Kalmthout, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.tcentrum.be
Heidestatieplein 8 2920 Kalmthout
+32 479 27 93 59

Kathleen Goffin is de Functionaris Gegevensbescherming van ‘t Centrum Heide BV.
Zij is te bereiken via tcentrum@telenet.be

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we dat doen

Contactformulieren

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data die getoond wordt in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om spam te bestrijden.

Daarnaast verwerken wij de persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt via het contactformulier. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Volledig geanonimiseerde gegevens over jouw activiteiten op onze website via Google Analytics

Deze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij kunnen echter niet controleren of een gebruiker 16 jaar of jonger is. Als je ervan overtuigd bent dat wij, zonder de toestemming van een ouder, persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via tcentrum@telenet.be zodat wij deze gegevens meteen kunnen verwijderen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

‘t Centrum Heide BV maakt gebruik van Analytics software om deze website blijvend te optimaliseren.
Deze systemen maken gebruik van volledig geanonimiseerde data om ons inzichten te geven in welke pagina’s vaak gelezen worden en welke knoppen vaak gebruikt worden. We krijgen er ook inzichten in ons doelpubliek over het geslacht, de leeftijdscategorie of algemene locaties.

Met wie we uw data delen

Uw data is beveiligd en zal nooit met derden gedeeld worden.

Hoelang we uw data bewaren

Persoonsgegevens die u achterlaat via een van onze contactformulieren zullen bewaard worden zolang nodig is om bijvoorbeeld contact te hebben over het huren van onze zalen. dit met een maximum van 1 jaar. Daarna worden alle gegevens verwijderd.

Voor vervroegde verwijdering van de gegevens kan je altijd contact opnemen via tcentrum@telenet.be